2017 01 19

De IJsbaan is gesloten.

De baan gaat rond 1 maart waarschijnlijk open.

Lidmaatschap betaald?

Kaarten liggen klaar in het clubhuis als de baan open is.

Nu lid worden!

Lidmaatschap IJsclub Oegstgeest en Toegang tot de ijsbaan.

Aanmelden via de website of in het clubhuis:
Gezin: kosten eenmalig: € 15,- daarna jaarlijks €10,- bij automatisch incasso en € 15,- bij zelf overmaken.
Individueel: kosten eenmalig € 7,50 daarna jaarlijk € 5,- bij automatische incasso en € 7,50 bij zelf overmaken.

Toelichting: dit is de meest voordelige en handige manier om lid te worden van de IJsclub Oegstgeest.

- Heeft u online het aanmeldingsformulier ingevuld? Dan liggen uw kaarten klaar voor u in het clubhuis zodra de ijsbaan open is.

- Wordt u lid door in het clubhuis het aanmeldingsformulier in te vullen? Dan hoeft u niet contant te betalen, krijgt u direct uw lidmaatschapskaarten en kunt u direct schaatsen.

Aanschaf aan de kassa van het clubhuis van losse toegangskaarten voor één enkele keer schaatsen:
12 jaar en ouder: € 3,-
Beneden 12 jaar: € 1,-

Toelichting: U of uw kind komt om te schaatsen bij de ijsbaan en betaalt contant per keer de toegangskosten. Losse toegangskaarten zijn geen dagkaarten. Komt u of uw kind meerdere keren per dag schaatsen, dan dient telkens een nieuwe kaart te worden gekocht. Voor een gezin bestaande uit twee of drie leden is bij enkele keren schaatsen het lidmaatschap goedkoper.

Schoolschaatsen:
Per leerling en per begeleider: € 1,- vooraf aan de kassa te voldoen.

Pinnen aan de kassa is niet mogelijk!

2016 2017 Jaarboekje

2016 2017jaarboekje

Klik hier om het Jaarboekje 2016-2017 te downloaden.